Capri Country EN-US Capri Country HU

Capri Country Magyar Facebook Capri Country YouTube

 Menü 

Capri Country - A napi country zene adagod

 

Az aktuális kedvenc country nótánk: Kenny Chesney - Get Along

 

 

 

Üdvözlünk a Capri Country magyar nyelvű főoldalán!

Weblapunkon elolvashatjátok a country zene történetét, és megismerhetitek a klasszikus valamint a modern country zene néhány előadóját. Az amerikai énekesek, zenészek és együttesek mellett a műfaj legnépszerűbb magyar képviselőit is bemutatjuk Nektek.

A Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon pedig nagyszerű új country slágereket hallgathattok mindennap! Több mint 170 kortárs előadótól van modern country zenénk. Csütörtökönként elhozzuk Nektek a legjobb klasszikus country dalokat és feldolgozásokat. Egypár csodás új tehetséget is ismertetni fogunk. Ezenkívül van egy kis country karaoke-nk és magyar country zenénk is.

Ha követitek a Facebook oldalunkat, akkor olyan érdekes kérdésekre is megkapjátok a választ, mint: Ki volt a legtöbbször díjazott énekesnő a Grammy történetében?, Kinek volt a legtöbb listavezető country slágere a Billboardnál?, Ki volt a legnagyobb nyertese a 2017-es ACM Awardsnak?, Hogyan lett a linedance (sortánc) világjelenség?, Ki volt a country zene Szelíd Óriása?, Melyik country dal jelent meg az Oltári nő c. filmben?.

 

Pár régi szép emlékünk a kezdetektől:

 

Február 20-án az Acoustic Tours pompás váci partiján vettünk részt

Acoustic Tours, magyar country zene, buli

Szép számmal jöttek el a vendégek az Acoustic Tours duó bulijára a váci HBH Sörözőbe, meg is töltötték a helyet! Kovács Ferenc és Lédermayer László szuper magyar és amerikai country nótákat, plusz ír kocsmadalokat adott elő. Derűs zenélésüknek köszönhetően egy fergeteges parti kerekedett aznap este! A Lökd ide a sörtre indult be a legjobban a közönség. Rengetegen táncoltak mosolygó arccal linedance-esen és hagyományosan is.

A koncert alatt Kovács Ferenc zenész barátunkkal megemlékeztünk az 1 éves ismeretségünkről is.

E remek rendezvény fotóit is beraktuk weblapunk Galériájába.

 

 

Fantasztikus, telt házas budapesti koncertet csinált a Pannon Eagles február 19-én

Pannon Eagles, magyar country zene, buli

A zenekar tagjai több ízben cserélgették gitárjaikat, hogy minél autentikusabban szólaltassák meg a legendás amerikai Eagles változatos slágereit. Fábián Attiláék ismét nagyon jól előadták a lassabb Desperadót is, de volt robogás is a Get Over Ittel! És... Sztankay László kétnyakú gitáros szólója sem maradt el a Hotel Californiánál!

A népes közönség tagjai között voltak linedance-esek is, akik vidáman táncoltak a színpad előtt a budapesti Glob Royal Clubban. A Facebook oldalunkra tett fényképeinken őket is láthatjátok.

 

 

A Twin City és a Private Colt közös budapesti buliján jártunk február 12-én

Twin City, magyar country zene, buli

Élvezetes kis alter country-rock koncertet adott a Twin City a csepeli Route 66 Baráti Klubban. Jung Andrea az éneklés mellett hegedült, majd csörgődobbal is zenélt, Jung Norberték pedig klassz gitározással erősítették az estét.

A Twin City a Highway To Hell feldolgozásával búcsúzott, a Private Colt meg stílszerűen egy másik AC/DC nótával indította hangversenyét. Juhász Jánosék poénból Kis Grófo számot is ígértek, ám ez végül kimaradt. De a közönség nagy valószínűséggel nem is hiányolta igazán.

Jó buli volt, mi még löktünk utána egy biliárdot is a klubban. Külön élmény volt, hogy egy hölgy megdicsérte alapítónk pólóját, melyen oldalunk logója látható.

Nézzétek meg a fotóinkat weblapunk Galériájában!

 

 

Szenzációs volt a Pannon Eagles január 29-i budapesti koncertje

Pannon Eagles, magyar country zene, buli

Fábián Attiláék irdatlanul jó zenészek! A repertoárjukban szerepeltek lassabb, countrysabb dalok és tempósabb klasszikus rock nóták is. Az Eagles olyan príma slágereit szólaltatták meg, mint az Already Gone, a Boys Of Summer, a Heartache Tonight, a Desperado és a Tequila Sunrise. Természetesen a Hotel Californiát sem hagyták ki, e számhoz Sztankay László elővarázsolta a kétnyakú gitárját is.

A Pannon Eaglest is lencsevégre kaptuk, képeinket megtaláljátok a Facebook oldalunkon.

 

 

Az Alexa Country Band fenomenális koncertet adott Kazincbarcikán december 19-én

Alexa Country Band, magyar country zene, buli

A zenekar énekesnőjéről ismét elmondhatjuk, hogy nemcsak a hangja, hanem a megjelenése is gyönyörű! Az együttes új dobosa, Ferenczi Viktor is dicséretet érdemel, mert pár hónap alatt bizony rengeteg számot klasszul megtanult.

Úgy vettük észre, hogy a helyi rockerek is fogékonyak voltak a jó country muzsikára.

A kazincbarcikai Diamond Club pedig egy hangulatos, kulturált hely, földi árakkal. Köszönjük Hajninak a koncert utáni biliárd partit.

Facebook oldalunkon már fent vannak a fotóink.

 

 

A Twin City és a Redneck Roadkill budapesti fellépését élveztük december 4-én

Twin City, magyar country zene, buli

A Körlet Teraszban hallottuk először élőben a Twin City CRB zenekart. A profi gitárosok mellett igen jól szólt az énekesnőjük hangja is, ill. az egyedi dizájnú hegedűje is. Gyorsabb, rockosabb és elgondolkodtató szövegű számokat is játszottak, továbbá nem hagyták ki a humorbonbonokat sem. Meghallgatjuk még őket ,,az Ébertől keletre"!

A Redneck Roadkill is fantasztikus dalokat adott elő, a kamionos countrytól kezdve a rockabillyig. A sodró lendületű nóták hatására a közönség egy része eszméletlen táncolásba kezdett.

A koncerteket megörökítettük, fényképeinket megnézhetitek weblapunk Galériájában, illetve a Facebook oldalunkon is.

 

 

A Countaktus Country fergeteges bulit csapott Vácott november 14-én

Countaktus Country, magyar country zene, linedance, buli

Számos kiváló saját dala mellett hihetetlen jó feldolgozásokat is játszott a Countaktus Country zenekar a váci Madách Imre Művelődési Központ tükörtermében. Az együtteshez kapcsolódó linedance-csoport pedig igen ügyesen, összhangban táncolt. A közönség tagjai több településről látogattak el, és láthatóan nagyon jól érezték magukat! Páran oldalunk főszerkesztőjét is rendesen átmozgatták, ő is ropta a normál, a country és a rockabilly-jellegű táncot is.

Az eseményről lőtt fotóinkat megtaláljátok a Facebook oldalunkon.

 

 

A Redneck Roadkill lemezbemutató koncertjén jártunk Budapesten szeptember 4-én

Redneck Roadkill, magyar country zene, lemezbemutató buli

A zenekar koncertjéből hatalmas táncos buli kerekedett. Az együttes lendületes számaira most nem linedance-es, hanem rockabillys stílusban ropták a résztvevők. A közönség szemlátomást nagyon jól érezte magát!

Volt egy mini táncverseny is, melynél két győztest választottak. Az ő nyereményük csak úgy redneckesen egy befőttes gumi csomag, ill. egy adag kapor lett. Na jó, kaptak még egy-egy darab Moonshiners' Base Camp CD-t is a zenekartól.

A bulin készített fényképeink már fent vannak weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Háromnapos country hétvége volt a Balatonnál, Révfülöpön, július 24-26. között

Midnight Special Band, magyar country zene, buli, linedance

Oldalunk főszerkesztője kifejezetten jól érezte magát a révfülöpi country fesztiválon! Reméljük, hogy a rendezvénnyel sikerül egy helyi hagyományt teremteniük a szervezőknek! Így a Balaton partján, hangulatos környezetben lenne minden nyáron egy szuper többnapos buli!

25-én, szombaton a Midnight Special Band kellemes koncertjével indult az este, majd a Redneck Roadkill pörgette fel a közönséget! Az Eastern Eagles Linedance Club táncos bemutatója is klassz volt!

Főszerkesztőnk nagyon örül, hogy megismert egy tüneményes táncos, fotós Hölgyet!

A Redneck Roadkill zenekarnak pedig külön köszönetét küldi a szülinapi ajándék CD-ért!

A révfülöpi country fesztiválon lőtt fotóinkat megtaláljátok weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Július 18-án a XXIII. Váci Világi Vigalomban jártunk

Countaktus Country, Váci Világi Vigalom, magyar country zene, buli, linedance

Minden elismerésünk a Countaktus Country zenekarnak, akik ezúttal is kiváló koncertet adtak, és a hozzájuk kapcsolódó linedance-csoportnak, akik több hónapos készülődés után remek táncokat mutattak be abban a rekkenő hőségben! A Vigalom színes programjára rengeteg látogató volt kíváncsi.

A gasztronómiai élmény sem maradt el, köszönjük a három mosonmagyaróvári Hölgynek a sült kolbászos vacsorát! Tökéletesen passzolt a sörünk mellé!

A rendezvényen készített fényképeinket megnézhetitek weblapunk Galériájában vagy a Facebook oldalunkon is.

 

 

Szuper koncertet és bulit csinált július 3-án Polgáron az Alexa Country Band

Alexa Country Band, magyar country zene, buli, linedance

Nagyon jó volt a hangulat ezen a nyári estén Polgár városában! A Főtéren tartott rendezvényre sokan ellátogattak, és a remek zene mellett nemcsak a két linedance klub (Eastern Eagles Linedance Club, Eagle Linedance Team) tagjai, hanem a vendégek is táncra perdültek! Sikere volt az együttes által poénosan magyarított külföldi slágereknek is! Az amerikai ételek is finomak voltak és jólesett a sör is.

A fotóinkat megtekinthetitek weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Nagyon jó volt a VI. Buick Western Hétvége és Amerikai Autós Party a Henryx City Western Farmon

magyar country zene, buli, VI. Buick Western Hétvége és Amerikai Autós Party, Henryx City Western Farm

A Summer Jam Band első koncertjén és az Oklahoma fellépésén is pompás dalokat hallottunk! Volt sok amerikai járgány, motorok, kocsik, pickupok... A kedvenc autónkkal, a harmadik generációs Pontiac Firebirddel is találkoztunk a Császáron felépített Henryx City Western Farmon. A helyszín vadnyugati hangulata mellett a résztvevők között is láttunk olyanokat, akik korhű öltözékbe bújtak. Izgalmas volt a western múzeum is, ahol külön meglepetés is ért néhány vendéget!

Az eseményről majdnem 100 képünk született, melyeket már fel is tettünk a Facebook oldalunkra!

 

 

Hatalmas buli volt május 29-én a Redneck Roadkill és a No Techno Country Band fellépésével

Redneck Roadkill, magyar country zene, buli, linedance

A budapesti Amigo Bárban fantasztikus koncertet adott a Redneck Roadkill és a nyíregyházi No Techno Country Band. Iszonyú jó számokat játszottak a fiúk, ill. az utóbbi együttes hölgy tagja is ügyesen elhegedülte a nótákat! Az eseményen részt vettek páran a Western Linedance klubból is. Eleinte ők kezdtek táncolni, majd később a közönség rockabilly rajongói is belelendültek, mert a Redneck Roadkill abból a műfajból is hozott dalokat! Szó szerint mozgalmas este volt!

Nézzétek meg fényképeinket weblapunk Galériájában!

 

 

Don Attila Band koncerten jártunk Budapesten április 11-én

Don Attiláék egy kellemes klasszikus countrys estét varázsoltak. Nem hagyták ki a legendás Johnny Cash szerzeményeit sem. A Wild Buffalo Linedance Club táncosai pedig vidám hangulatban alaposan megmozgatták magukat.

A rendezvényen készített fotóinkat megtaláljátok a Facebook oldalunkon. Videóztunk is, de a Don Attila Banddel abban állapodtunk meg, hogy a felvételeket egyelőre nem tesszük fel a YouTube-csatornánkra.

Don Attila Band koncert, magyar country zene, buli

 

 

A Countaktus Country nagyon jó zenés-táncos bulit rendezett március 28-án

Az eseményen igen sokan vettek részt, az ország több pontjáról is érkeztek vendégek. A Countaktus Country együttest most Jónás Tibor nyíregyházi zenész is kiegészítette kellemes bendzsójátékkal. Az este találkoztunk az Oklahoma zenekar két tagjával is. A koncert végén a közönséggel tartottunk egy szolid kis pezsgőzést, így megünnepelve a Capri Country - Magyar Facebook oldalunk több mint 1000 követőjét. A rendezvényen készített fotóinkat megtekinthetitek weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is!

Capri Country zene, Countaktus Country koncert, váci HBH Söröző

 

 

Február 28-án volt a VII. Országos Linedance és Country Fesztivál (OLCF)

Oldalunk főszerkesztője este 7 előtt, a katalán stílusú verseny kezdetére érkezett a rendezvényre. Mind a 9 ügyesen kivitelezett, látványos táncról készített videókat, melyeket itt meg is osztunk Veletek. Technikai okokból kifolyólag fényképünk viszont sajnos kevés született, de a fotókat megnézhetitek a Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon.

Az országos esemény hangulata egyébként igen vidám volt, és az egészen kicsi gyerkőcöktől kezdve egy 75 éves cowboyig mindenki ropta a linedance-et.

Az Oklahoma együttes is kellemes koncertet adott. A country fesztiválon különben ott volt Leslie McKlasky (eredeti nevén: Gémesi László) zenész is.

Capri Country zene, VII. Országos Linedance és Country Fesztivál, OLCF 2015, Lucky Bulls Linedance Club

A táncverseny győztese: a budapesti Lucky Bulls Linedance Club csapata

 

 

A Footloose Linedance Club és a Countaktus Country együttes farsangi bulija

A 2015. február 20-i remek partin lőtt fényképeink már fent vannak weblapunk Galériájában és a Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon is!

Countaktus Country, Footloose Linedance Club, farsang, magyar country zene, buli, linedance

 

 

Közösségi oldalainkon még több amerikai és magyar country zene található:

Facebook | YouTube

 

IV. Capri Country Fesztivál - 2019. július 12-13., Budapest:

Capri Country Fesztivál (CCF)

 

Látogatók száma mostanáig: