Capri Country EN-US Capri Country HU

Capri Country Magyar Facebook Capri Country YouTube Capri Country Google+ Google Plus

 Menü 

Capri Country - A napi country zene adagod

Capri Country, magyar country zene, karácsony

 

Tracy Lawrence friss albumával kívánunk Nektek boldog karácsonyt!

Tracy Lawrence, Frozen In Time, country zene, karácsony

A 90-es évektől ismert neotradicionális country sztár, Tracy Lawrence idén megjelent ünnepi nagylemezével kedveskedünk Nektek karácsony alkalmából.

A 12 dalt tartalmazó albumra az örökzöld klasszikusok mellé felkerült 4 eredeti nóta is, a címadó Frozen In Time, a Something In The Air, a Cold Beer és az All Wrapped Up In Christmas. Ezek a hangszerelésükkel, a szövegvilágukkal nagyon jól illeszkednek a többi számhoz, ideálisak a nyugodt ünnepi kikapcsolódáshoz.

A teljes nagylemezt itt találjátok a Spotify-on: Tracy Lawrence - Frozen In Time.

 

 

Fergeteges 2019. évnyitó country és linedance buli lesz az Acoustic Toursszal!

Capri Country, Acoustic Tours, 2019 évnyitó country és linedance buli, magyar country zene

 

 

Az aktuális kedvenc country nótánk: Kenny Chesney - Get Along

 

 

 

Üdvözlünk a Capri Country magyar nyelvű főoldalán!

Weblapunkon elolvashatjátok a country zene történetét, és megismerhetitek a klasszikus valamint a modern country zene néhány előadóját. Az amerikai énekesek, zenészek és együttesek mellett a műfaj legnépszerűbb magyar képviselőit is bemutatjuk Nektek.

A Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon pedig nagyszerű új country slágereket hallgathattok mindennap! Több mint 170 kortárs előadótól van modern country zenénk. Csütörtökönként elhozzuk Nektek a legjobb klasszikus country dalokat és feldolgozásokat. Egypár csodás új tehetséget is ismertetni fogunk. Ezenkívül van egy kis country karaoke-nk és magyar country zenénk is.

Ha követitek a Facebook oldalunkat, akkor olyan érdekes kérdésekre is megkapjátok a választ, mint: Ki volt a legtöbbször díjazott énekesnő a Grammy történetében?, Kinek volt a legtöbb listavezető country slágere a Billboardnál?, Ki volt a legnagyobb nyertese a 2017-es ACM Awardsnak?, Hogyan lett a linedance (sortánc) világjelenség?, Ki volt a country zene Szelíd Óriása?, Melyik country dal jelent meg az Oltári nő c. filmben?.

Capri Country, magyar country zene, karácsony

 

Pár régi szép emlékünk a kezdetektől:

 

Február 20-án az Acoustic Tours pompás váci partiján vettünk részt

Acoustic Tours, magyar country zene, buli

Szép számmal jöttek el a vendégek az Acoustic Tours duó bulijára a váci HBH Sörözőbe, meg is töltötték a helyet! Kovács Ferenc és Lédermayer László szuper magyar és amerikai country nótákat, plusz ír kocsmadalokat adott elő. Derűs zenélésüknek köszönhetően egy fergeteges parti kerekedett aznap este! A Lökd ide a sörtre indult be a legjobban a közönség. Rengetegen táncoltak mosolygó arccal linedance-esen és hagyományosan is.

A koncert alatt Kovács Ferenc zenész barátunkkal megemlékeztünk az 1 éves ismeretségünkről is.

E remek rendezvény fotóit is beraktuk weblapunk Galériájába.

 

 

Fantasztikus, telt házas budapesti koncertet csinált a Pannon Eagles február 19-én

Pannon Eagles, magyar country zene, buli

A zenekar tagjai több ízben cserélgették gitárjaikat, hogy minél autentikusabban szólaltassák meg a legendás amerikai Eagles változatos slágereit. Fábián Attiláék ismét nagyon jól előadták a lassabb Desperadót is, de volt robogás is a Get Over Ittel! És... Sztankay László kétnyakú gitáros szólója sem maradt el a Hotel Californiánál!

A népes közönség tagjai között voltak linedance-esek is, akik vidáman táncoltak a színpad előtt a budapesti Glob Royal Clubban. A Facebook oldalunkra tett fényképeinken őket is láthatjátok.

 

 

A Twin City és a Private Colt közös budapesti buliján jártunk február 12-én

Twin City, magyar country zene, buli

Élvezetes kis alter country-rock koncertet adott a Twin City a csepeli Route 66 Baráti Klubban. Jung Andrea az éneklés mellett hegedült, majd csörgődobbal is zenélt, Jung Norberték pedig klassz gitározással erősítették az estét.

A Twin City a Highway To Hell feldolgozásával búcsúzott, a Private Colt meg stílszerűen egy másik AC/DC nótával indította hangversenyét. Juhász Jánosék poénból Kis Grófo számot is ígértek, ám ez végül kimaradt. De a közönség nagy valószínűséggel nem is hiányolta igazán.

Jó buli volt, mi még löktünk utána egy biliárdot is a klubban. Külön élmény volt, hogy egy hölgy megdicsérte alapítónk pólóját, melyen oldalunk logója látható.

Nézzétek meg a fotóinkat weblapunk Galériájában!

 

 

Szenzációs volt a Pannon Eagles január 29-i budapesti koncertje

Pannon Eagles, magyar country zene, buli

Fábián Attiláék irdatlanul jó zenészek! A repertoárjukban szerepeltek lassabb, countrysabb dalok és tempósabb klasszikus rock nóták is. Az Eagles olyan príma slágereit szólaltatták meg, mint az Already Gone, a Boys Of Summer, a Heartache Tonight, a Desperado és a Tequila Sunrise. Természetesen a Hotel Californiát sem hagyták ki, e számhoz Sztankay László elővarázsolta a kétnyakú gitárját is.

A Pannon Eaglest is lencsevégre kaptuk, képeinket megtaláljátok a Facebook oldalunkon.

 

 

Az Alexa Country Band fenomenális koncertet adott Kazincbarcikán december 19-én

Alexa Country Band, magyar country zene, buli

A zenekar énekesnőjéről ismét elmondhatjuk, hogy nemcsak a hangja, hanem a megjelenése is gyönyörű! Az együttes új dobosa, Ferenczi Viktor is dicséretet érdemel, mert pár hónap alatt bizony rengeteg számot klasszul megtanult.

Úgy vettük észre, hogy a helyi rockerek is fogékonyak voltak a jó country muzsikára.

A kazincbarcikai Diamond Club pedig egy hangulatos, kulturált hely, földi árakkal. Köszönjük Hajninak a koncert utáni biliárd partit.

Facebook oldalunkon már fent vannak a fotóink.

 

 

A Twin City és a Redneck Roadkill budapesti fellépését élveztük december 4-én

Twin City, magyar country zene, buli

A Körlet Teraszban hallottuk először élőben a Twin City CRB zenekart. A profi gitárosok mellett igen jól szólt az énekesnőjük hangja is, ill. az egyedi dizájnú hegedűje is. Gyorsabb, rockosabb és elgondolkodtató szövegű számokat is játszottak, továbbá nem hagyták ki a humorbonbonokat sem. Meghallgatjuk még őket ,,az Ébertől keletre"!

A Redneck Roadkill is fantasztikus dalokat adott elő, a kamionos countrytól kezdve a rockabillyig. A sodró lendületű nóták hatására a közönség egy része eszméletlen táncolásba kezdett.

A koncerteket megörökítettük, fényképeinket megnézhetitek weblapunk Galériájában, illetve a Facebook oldalunkon is.

 

 

A Countaktus Country fergeteges bulit csapott Vácott november 14-én

Countaktus Country, magyar country zene, linedance, buli

Számos kiváló saját dala mellett hihetetlen jó feldolgozásokat is játszott a Countaktus Country zenekar a váci Madách Imre Művelődési Központ tükörtermében. Az együtteshez kapcsolódó linedance-csoport pedig igen ügyesen, összhangban táncolt. A közönség tagjai több településről látogattak el, és láthatóan nagyon jól érezték magukat! Páran oldalunk főszerkesztőjét is rendesen átmozgatták, ő is ropta a normál, a country és a rockabilly-jellegű táncot is.

Az eseményről lőtt fotóinkat megtaláljátok a Facebook oldalunkon.

 

 

A Redneck Roadkill lemezbemutató koncertjén jártunk Budapesten szeptember 4-én

Redneck Roadkill, magyar country zene, lemezbemutató buli

A zenekar koncertjéből hatalmas táncos buli kerekedett. Az együttes lendületes számaira most nem linedance-es, hanem rockabillys stílusban ropták a résztvevők. A közönség szemlátomást nagyon jól érezte magát!

Volt egy mini táncverseny is, melynél két győztest választottak. Az ő nyereményük csak úgy redneckesen egy befőttes gumi csomag, ill. egy adag kapor lett. Na jó, kaptak még egy-egy darab Moonshiners' Base Camp CD-t is a zenekartól.

A bulin készített fényképeink már fent vannak weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Háromnapos country hétvége volt a Balatonnál, Révfülöpön, július 24-26. között

Midnight Special Band, magyar country zene, buli, linedance

Oldalunk főszerkesztője kifejezetten jól érezte magát a révfülöpi country fesztiválon! Reméljük, hogy a rendezvénnyel sikerül egy helyi hagyományt teremteniük a szervezőknek! Így a Balaton partján, hangulatos környezetben lenne minden nyáron egy szuper többnapos buli!

25-én, szombaton a Midnight Special Band kellemes koncertjével indult az este, majd a Redneck Roadkill pörgette fel a közönséget! Az Eastern Eagles Linedance Club táncos bemutatója is klassz volt!

Főszerkesztőnk nagyon örül, hogy megismert egy tüneményes táncos, fotós Hölgyet!

A Redneck Roadkill zenekarnak pedig külön köszönetét küldi a szülinapi ajándék CD-ért!

A révfülöpi country fesztiválon lőtt fotóinkat megtaláljátok weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Július 18-án a XXIII. Váci Világi Vigalomban jártunk

Countaktus Country, Váci Világi Vigalom, magyar country zene, buli, linedance

Minden elismerésünk a Countaktus Country zenekarnak, akik ezúttal is kiváló koncertet adtak, és a hozzájuk kapcsolódó linedance-csoportnak, akik több hónapos készülődés után remek táncokat mutattak be abban a rekkenő hőségben! A Vigalom színes programjára rengeteg látogató volt kíváncsi.

A gasztronómiai élmény sem maradt el, köszönjük a három mosonmagyaróvári Hölgynek a sült kolbászos vacsorát! Tökéletesen passzolt a sörünk mellé!

A rendezvényen készített fényképeinket megnézhetitek weblapunk Galériájában vagy a Facebook oldalunkon is.

 

 

Szuper koncertet és bulit csinált július 3-án Polgáron az Alexa Country Band

Alexa Country Band, magyar country zene, buli, linedance

Nagyon jó volt a hangulat ezen a nyári estén Polgár városában! A Főtéren tartott rendezvényre sokan ellátogattak, és a remek zene mellett nemcsak a két linedance klub (Eastern Eagles Linedance Club, Eagle Linedance Team) tagjai, hanem a vendégek is táncra perdültek! Sikere volt az együttes által poénosan magyarított külföldi slágereknek is! Az amerikai ételek is finomak voltak és jólesett a sör is.

A fotóinkat megtekinthetitek weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is.

 

 

Nagyon jó volt a VI. Buick Western Hétvége és Amerikai Autós Party a Henryx City Western Farmon

magyar country zene, buli, VI. Buick Western Hétvége és Amerikai Autós Party, Henryx City Western Farm

A Summer Jam Band első koncertjén és az Oklahoma fellépésén is pompás dalokat hallottunk! Volt sok amerikai járgány, motorok, kocsik, pickupok... A kedvenc autónkkal, a harmadik generációs Pontiac Firebirddel is találkoztunk a Császáron felépített Henryx City Western Farmon. A helyszín vadnyugati hangulata mellett a résztvevők között is láttunk olyanokat, akik korhű öltözékbe bújtak. Izgalmas volt a western múzeum is, ahol külön meglepetés is ért néhány vendéget!

Az eseményről majdnem 100 képünk született, melyeket már fel is tettünk a Facebook oldalunkra!

 

 

Hatalmas buli volt május 29-én a Redneck Roadkill és a No Techno Country Band fellépésével

Redneck Roadkill, magyar country zene, buli, linedance

A budapesti Amigo Bárban fantasztikus koncertet adott a Redneck Roadkill és a nyíregyházi No Techno Country Band. Iszonyú jó számokat játszottak a fiúk, ill. az utóbbi együttes hölgy tagja is ügyesen elhegedülte a nótákat! Az eseményen részt vettek páran a Western Linedance klubból is. Eleinte ők kezdtek táncolni, majd később a közönség rockabilly rajongói is belelendültek, mert a Redneck Roadkill abból a műfajból is hozott dalokat! Szó szerint mozgalmas este volt!

Nézzétek meg fényképeinket weblapunk Galériájában!

 

 

Don Attila Band koncerten jártunk Budapesten április 11-én

Don Attiláék egy kellemes klasszikus countrys estét varázsoltak. Nem hagyták ki a legendás Johnny Cash szerzeményeit sem. A Wild Buffalo Linedance Club táncosai pedig vidám hangulatban alaposan megmozgatták magukat.

A rendezvényen készített fotóinkat megtaláljátok a Facebook oldalunkon. Videóztunk is, de a Don Attila Banddel abban állapodtunk meg, hogy a felvételeket egyelőre nem tesszük fel a YouTube-csatornánkra.

Don Attila Band koncert, magyar country zene, buli

 

 

A Countaktus Country nagyon jó zenés-táncos bulit rendezett március 28-án

Az eseményen igen sokan vettek részt, az ország több pontjáról is érkeztek vendégek. A Countaktus Country együttest most Jónás Tibor nyíregyházi zenész is kiegészítette kellemes bendzsójátékkal. Az este találkoztunk az Oklahoma zenekar két tagjával is. A koncert végén a közönséggel tartottunk egy szolid kis pezsgőzést, így megünnepelve a Capri Country - Magyar Facebook oldalunk több mint 1000 követőjét. A rendezvényen készített fotóinkat megtekinthetitek weblapunk Galériájában és a Facebook oldalunkon is!

Capri Country zene, Countaktus Country koncert, váci HBH Söröző

 

 

Február 28-án volt a VII. Országos Linedance és Country Fesztivál (OLCF)

Oldalunk főszerkesztője este 7 előtt, a katalán stílusú verseny kezdetére érkezett a rendezvényre. Mind a 9 ügyesen kivitelezett, látványos táncról készített videókat, melyeket itt meg is osztunk Veletek. Technikai okokból kifolyólag fényképünk viszont sajnos kevés született, de a fotókat megnézhetitek a Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon.

Az országos esemény hangulata egyébként igen vidám volt, és az egészen kicsi gyerkőcöktől kezdve egy 75 éves cowboyig mindenki ropta a linedance-et.

Az Oklahoma együttes is kellemes koncertet adott. A country fesztiválon különben ott volt Leslie McKlasky (eredeti nevén: Gémesi László) zenész is.

Capri Country zene, VII. Országos Linedance és Country Fesztivál, OLCF 2015, Lucky Bulls Linedance Club

A táncverseny győztese: a budapesti Lucky Bulls Linedance Club csapata

 

 

A Footloose Linedance Club és a Countaktus Country együttes farsangi bulija

A 2015. február 20-i remek partin lőtt fényképeink már fent vannak weblapunk Galériájában és a Capri Country - Magyar Facebook oldalunkon is!

Countaktus Country, Footloose Linedance Club, farsang, magyar country zene, buli, linedance

 

 

Közösségi oldalainkon még több amerikai és magyar country zene található:

Facebook | YouTube | Google+

 

III. Capri Country Fesztivál - 2018. július 13-14., Budapest:

Capri Country Fesztivál (CCF)

 

Látogatók száma mostanáig: